Forum Skoda Superb

Portal mi艂o艣nik贸w i u偶ytkownik贸w Skody Superb
Teraz jest 20 lip 2018, o 00:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomo艣膰
PostNapisane: 7 lip 2018, o 08:34 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 7 lip 2018, o 08:27
Posty: 2
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Witam u偶ytkownik贸w
Pytanie moje dotyczy Skody Superb III a konkretnie radia kt贸re posiada. Radio Columbus w pe艂ni ekran dotykowy. Czy to radio posiada zawsze wbudowan膮 fabrycznie nawigacj臋?? czy te偶 istnieje taka mo偶liwo艣膰 偶e jej mo偶e nie mie膰 ? A je偶eli jej nie posiada to czy jest opcja jej zainstalowania??
To jest m贸j pierwszy kontakt z multimediami skody .


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199


G贸ra
PostNapisane: 7 lip 2018, o 14:51 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 17 sty 2016, o 07:41
Posty: 138
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TDI (190KM)
Columbus zawsze ma navi. Chyba 偶e s膮 jakie艣 inne region / wersje. U nas zawsze navi jest


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2018, o 16:47 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 5364
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzi膰...
Je偶eli masz przycisk 鈥瀗avi鈥 na radiu to znaczy ze jest nawigacja. Mo偶e poprostu nie masz w艂o偶onej karty z mapami? Aaa No i mo偶e skoro to Tw贸j pierwszy kontakt z multimediami skody to warto by艂oby zapozna膰 si臋 z instrukcja ?

_________________
Wilki nie przejmuj膮 si臋 tym co s膮dz膮 o nich barany...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lip 2018, o 23:23 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11358
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
艁uki, o jakiej karcie z mapami Ty piszesz??? To nie amundsen. Ogarnij si臋.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 11:19 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 5364
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzi膰...
Enriquez napisa艂(a):
艁uki, o jakiej karcie z mapami Ty piszesz??? To nie amundsen. Ogarnij si臋.
serio w columbusie nie ma karty z mapami?

_________________
Wilki nie przejmuj膮 si臋 tym co s膮dz膮 o nich barany...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 11:21 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5305
Lokalizacja: Wroc艂aw
Samoch贸d: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Columbus ma przecie偶 dysk twardy na mapy.

_________________
Obrazek

Obrazek


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 11:50 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11358
Lokalizacja: 艁贸d藕 - Wie艣 ELW
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
O ile to Columbus.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuj臋 si臋 wykonywania 偶adnych modyfikacji w cudzych samochodach. Prosz臋 mnie o to nie pyta膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 12:20 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 23 sty 2015, o 17:53
Posty: 14269
Lokalizacja: MS
Samoch贸d: Inny
Silnik: Inny
Aktualnie: 333km / 703nm
Camillinhio napisa艂(a):
Columbus ma przecie偶 dysk twardy na mapy.
skad luki ma to wiedziec? Pewnie 偶aden z jego znajomych nie ma :)

_________________
Nie b贸jcie si臋 by膰 premium.

#stayPremium :)


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2018, o 19:06 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 5364
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzi膰...
Ale偶 Ty nudny si臋 zrobi艂e艣 ...

_________________
Wilki nie przejmuj膮 si臋 tym co s膮dz膮 o nich barany...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2018, o 11:20 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 7 lip 2018, o 08:27
Posty: 2
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Panowie pope艂ni艂em b艂膮d i przyznaje si臋 do tego A to dlatego ze nie mam go jeszcze fizyczne a by艂 to informacja z salonu!!
Radio to Bolero z napisem zamiast Navi to Setup !
Rozumiem ze nie ma mo偶liwo艣ci wepchania tam NAVI ??!


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2018, o 11:26 
Offline

Do艂膮czy艂(a): 11 lut 2016, o 14:12
Posty: 402
Lokalizacja: po艂udniowe mazowsze
Samoch贸d: Superb III combi 4x4
Silnik: 2.0TSI (280KM)
Przez Android Auto jak najbardziej powinno si臋 uda膰.


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2018, o 11:53 
Offline
Avatar u偶ytkownika

Do艂膮czy艂(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 5364
Lokalizacja: Warszawa
Samoch贸d: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzi膰...
Plasingo napisa艂(a):
Panowie pope艂ni艂em b艂膮d i przyznaje si臋 do tego A to dlatego ze nie mam go jeszcze fizyczne a by艂 to informacja z salonu!!
Radio to Bolero z napisem zamiast Navi to Setup !
Rozumiem ze nie ma mo偶liwo艣ci wepchania tam NAVI ??!
pewnie ze jest. Wystarczy ze wymienisz centralk臋 na Amu/Columbus i masz navi. Ekranu nie musisz wymieniac. Albo tak jak pisze kolega pod艂膮czasz tel przez AA lub CarPlay i masz navi z telefonu na radiu

_________________
Wilki nie przejmuj膮 si臋 tym co s膮dz膮 o nich barany...


G贸ra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2018, o 13:08 
Offline
Moderator
Avatar u偶ytkownika

Imi臋: Pawe艂
Do艂膮czy艂(a): 12 lis 2012, o 15:54
Posty: 4550
Lokalizacja: Warszafka (Ochota)
Samoch贸d: Superb II
Silnik: 3.6 V6 FSI CDVA (260KM)
Aktualnie: 277 KM / 347 Nm
Dok艂adnie

_________________
Wyprzeda偶 piwniczna http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Qncf/


G贸ra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


G贸ra
Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne u偶ytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL