[S3] Instrukcja obsługi
Regulamin forum
1) W tytule tematu umieszczamy w zależności od modelu umieszczamy odpowiednio [S1] lub [S2] lub [S3]
1) W tytule tematu umieszczamy w zależności od modelu umieszczamy odpowiednio [S1] lub [S2] lub [S3]
- Elninjo
- Samochód: Inny
- Silnik: 2.0TDI (190KM)
- Aktualnie: 240 / 430
- Imię: DarYush
- Kontakt:
[S3] Instrukcja obsługi
W związku z tym, że co jakiś czas pojawia się sprawa instrukcji to załączam wersje pdf instrukcji obsługi do Samochodu Skoda Superb III oraz Instrukcje obsługi sprzętu radiowego.
- Załączniki
-
- Instrukcja Obsługi sprzętu radiowego Superb_Amundsen_InfotainmentSystem_Navigation.pdf
- (12.78 MiB) Pobrany 997 razy
-
- Instrukcja Obsługi, Skoda Superb III.pdf
- (40.8 MiB) Pobrany 2204 razy
- kamracik
- Zasłużony
- Samochód: Superb II Kombi
- Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Re: Instrukcja obsługi
Tylko po co jak są ogólnodostępne na stronie Skody? Jak komuś nie chce się tam zajrzeć to i tutaj nie znajdzie 

-
- Samochód: Superb III Kombi
- Rocznik: 2017
- Silnik: 2.0TDI (190KM)
Nie wiem gdzie zadać to pytanie, a nie chcę zakładać nowego wątku. Gdzie w SIII jest śrubokręt. Szukam i znaleźć nie mogę. W instrukcji napisali, że "nie wszystkie narzędzia muszą znajdować się w zestawie narzędzi". Ale śrubokręt? WTF??
- Enriquez
- Administrator
- Samochód: Inny
- Rocznik: 2022
- Silnik: Inny
- Imię: Marcin
- Dał łapek: 2 razy
- Dostał łapek: 1 raz
Zamiast śrubokręta jest torx. W superbie nie ma ani jednej śrubki na krzyżak.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.
-
- Samochód: Superb III Kombi 4x4 Facelift
- Rocznik: 2020
- Silnik: 2.0TSI (272KM)
Re: [S3] Instrukcja obsługi
Cześć,
poszukuję instrukcji do Superba 3 rocznik 2020 wersja pdf do ściągnięcia. W pierwszym poście jest plik datowany na 2016. Na stronie skody widzę tylko wersję online. Nie wiem jak, lub się nie da pobrać.
A za trzy dni odbieram auto od poprzedniego właściciela to bym sobie lekturę poczytał
poszukuję instrukcji do Superba 3 rocznik 2020 wersja pdf do ściągnięcia. W pierwszym poście jest plik datowany na 2016. Na stronie skody widzę tylko wersję online. Nie wiem jak, lub się nie da pobrać.
A za trzy dni odbieram auto od poprzedniego właściciela to bym sobie lekturę poczytał

-
- Samochód: Superb III Kombi
- Silnik: 2.0TDI (150KM)
- Imię: przybora
- Dał łapek: 2 razy
- Dostał łapek: 3 razy
znalazłeś qbas instrukcje do wersji "poliftowej" ? jak możesz to podrzućqbas pisze: ↑16 sty 2025, o 16:37 Cześć,
A za trzy dni odbieram auto od poprzedniego właściciela to bym sobie lekturę poczytał![]()
-
- Samochód: Superb III 4x4 Facelift
- Rocznik: 2020
- Silnik: 2.0TSI (280KM)
- Aktualnie: DNFE
- Imię: Wojciech
- Dał łapek: 22 razy
- Dostał łapek: 60 razy
No właśnie ja też szukałem i jest tylko online oraz mam w papierze w aucie, a chciałbym tą papierową w aucie ale w wersji PDF... Czasami też ta strona skody z manualami jak wklepie win to podaje mi tylko dwa języki jakieś ciapatych i brak polskiego i angielskiego...więc wtedy klikam przez wybierania auta, rocznika itd.
- rowerek
- Samochód: Superb III
- Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
- Dostał łapek: 17 razy
Na oficjalnej stronie Skody instrukcje w pdfie do ściągnięcia są tylko dla przedlifta (ostatnia dostępna instrukcja po wybraniu okresu produkcyjnego 11/2018).
Polifty już tylko wersja online. Jak ktoś ma wczesnego polifta z mib2.5, to zasadniczo może się ratować instrukcją z przedlifta, bo w zasadzie oprócz matrixów, to cała reszta jest taka sama. Przy mib3 jest już troszkę więcej różnic w infotainment.
Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka
Polifty już tylko wersja online. Jak ktoś ma wczesnego polifta z mib2.5, to zasadniczo może się ratować instrukcją z przedlifta, bo w zasadzie oprócz matrixów, to cała reszta jest taka sama. Przy mib3 jest już troszkę więcej różnic w infotainment.
Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka