[S3] Montaż i kodowanie lampek ostrzegawczych drzwi tylnych
Regulamin forum
1) W tytule tematu umieszczamy w zależności od modelu umieszczamy odpowiednio [S1] lub [S2] lub [S3]
1) W tytule tematu umieszczamy w zależności od modelu umieszczamy odpowiednio [S1] lub [S2] lub [S3]
-
HanSolo
- Samochód: Superb III 4x4 Facelift
- Rocznik: 2020
- Silnik: 2.0TSI (280KM)
- Aktualnie: DNFE
- Imię: Wojciech
- Dał łapek: 84 razy
- Dostał łapek: 96 razy
Re: [S3] Montaż i kodowanie lampek ostrzegawczych drzwi tylnych
Elegancki tutorial. Najbardziej przeraża to, że kiedyś po prostu były kabelki do zamka, do szyby do lampki i głośników i dziękuję a dzisiaj musi być moduł sterujący i kodowanie, układy scalone i płytka. Potem się dziwić, że się to psuje, jak tak prosty element musi być tak skomplikowany albo w wyniku wypadku naprawa w tysiącach.
-
HanSolo
- Samochód: Superb III 4x4 Facelift
- Rocznik: 2020
- Silnik: 2.0TSI (280KM)
- Aktualnie: DNFE
- Imię: Wojciech
- Dał łapek: 84 razy
- Dostał łapek: 96 razy
Krzynol, a jak ja mam L&K i obecnie mam z przodu lampki w drzwiach gdzie świeci na czerwono i rzuca logo na ziemie, a z tyłu świeci na czerwono + rzuca zwykłe światło na ziemie, to wystarczy, że wymienię "lampki" na takie z logiem i będzie git? W sumie do tego filmu to nie zwróciłem uwagi co się dzieje z tyłu jak drzwi otworzę 
-
slonik_lomza
- Samochód: Superb III Kombi 4x4
- Silnik: 2.0TDI (190KM)
- Aktualnie: 223/457
- Dał łapek: 3 razy
- Dostał łapek: 1 raz
Ja u siebie wymieniałem te lampki z takich jak masz z tyłu na te z logiem kupione u chińczyka. Wszystko P&P.HanSolo pisze: ↑18 paź 2025, o 20:04 Krzynol, a jak ja mam L&K i obecnie mam z przodu lampki w drzwiach gdzie świeci na czerwono i rzuca logo na ziemie, a z tyłu świeci na czerwono + rzuca zwykłe światło na ziemie, to wystarczy, że wymienię "lampki" na takie z logiem i będzie git? W sumie do tego filmu to nie zwróciłem uwagi co się dzieje z tyłu jak drzwi otworzę![]()
- krzynol
- Ekspert
- Samochód: Superb II DSG 4x4
- Silnik: 2.0TDI (170KM) CFGB
- Aktualnie: 170KM
- Imię: Krzysztof
- Dał łapek: 3 razy
- Dostał łapek: 20 razy
- Kontakt:
będzie git
tak jestslonik_lomza pisze: ↑19 paź 2025, o 11:34 Ja u siebie wymieniałem te lampki z takich jak masz z tyłu na te z logiem kupione u chińczyka. Wszystko P&P.