myskoda apka
Regulamin forum
1. Temat musi zaczynać się od [S1] lub [S2], a treść powinna być taka sama jak ta występująca w cenniku lub konfiguratorze, np. "[S2] Przygotowanie pod telefon GSM I"
2. Jeden wątek powinien dotyczyć jednej opcji wyposażenia dostępnej w cenniku lub konfiguratorze.
1. Temat musi zaczynać się od [S1] lub [S2], a treść powinna być taka sama jak ta występująca w cenniku lub konfiguratorze, np. "[S2] Przygotowanie pod telefon GSM I"
2. Jeden wątek powinien dotyczyć jednej opcji wyposażenia dostępnej w cenniku lub konfiguratorze.
- arecki1338
- Samochód: Superb IV
- Rocznik: 2025
- Silnik: 2.0TSI (200KM)
- Dał łapek: 2 razy
myskoda apka
Dostalem vin od dealera, czekam na odbior. Chcialem dodac samochod do apki, ale wyswietla, ze samochod nie obslugiwany. Pamietam, ze przy zakupe s3 to dzialalo, fakt, wtedy chyba inaczej ta apka sie nazywala.
-
kermit128
- Samochód: Superb IV
- Rocznik: 2025
- Silnik: 1.5 TSI Hybrid (204KM)
- Imię: Kamil
- Dał łapek: 1 raz
- Dostał łapek: 2 razy
Re: myskoda apka
Cześć!
Ja też czekam - zamówienie 14.10.2025.
Dogadałem się z dealerem coś kliknęli u siebie (nie do razu, bo nie wszyscy sprzedawcy mają tą możliwość) i widzę swoje auto w aplikacji MySkoda jeszcze bez VIN.
Ja też czekam - zamówienie 14.10.2025.
Dogadałem się z dealerem coś kliknęli u siebie (nie do razu, bo nie wszyscy sprzedawcy mają tą możliwość) i widzę swoje auto w aplikacji MySkoda jeszcze bez VIN.