perfumy/zapachy do samochodu
-
arecki1338
- Samochód: Superb IV
- Rocznik: 2025
- Silnik: 2.0TSI (200KM)
- Dał łapek: 3 razy
- Dostał łapek: 2 razy
perfumy/zapachy do samochodu
Jakich zapachów uzywacie u siebie? Szukam czegos sprawdzonego najlepiej w sprayu. Wpadły mi w oko zapachy marki foen, ale jest tego tyle, ze nie wiem co wybrac. A moze jakies ciekawe zapachy innych marek? Doradzicie cos?
-
HanSolo
- Samochód: Superb III 4x4 Facelift
- Rocznik: 2020
- Silnik: 2.0TSI (280KM)
- Aktualnie: DNFE
- Imię: Wojciech
- Dał łapek: 112 razy
- Dostał łapek: 128 razy
Re: perfumy/zapachy do samochodu
Ja obecnie przerabiałem pudełko zapachów od California Scents - kupiłem całe pudło - 12 sztuk i wystarczyło na jakiś rok z hakiem, da się coś wybrać z nich do siebie ale część była tragicznie odpychających i praktycznie po paru dniach do kosza, zapach intensywnie pachnie na początku a później trzeba co jakiś czas odwrócić wkłady i psiknąć trochę wodą a ja psikałem wodą z ipą 50/50 bo miałem pod ręką w garażu i zapach trzyma. Natomiast jak kupiłem auto to wiadomo, tuż przed sprzedażą było sprzątane i z tego co wiem od poprzedniego właściciela - detailer psikał jakimiś perfumami w aucie na wykładzinę - nie wiem jak się nazywały te perfumy, ale pachniały około miesiąca i były zajebiste - więc teraz chyba kupię jakieś perfumy "psikane" - ale też bym posłuchał propozycji jakich - wiadomo, zapach się samemu wybiera, ale bardziej chodzi o trwałość zapachu.