Cześć, stoję przed zakupem rocznego Superba L&K, który jest w wersji oprogramowania 2460, salon samochodów używanych przy salonie skody twierdzi, że nie ma dostępnych aktualizacji. Aktualizację można wykonać samemu czy musi to zrobić ASO? Auto wyprodukowane 08.2024.
Samochód w historii 01.2025 miał:
Akcja fabryczna 91SV
- aktualizacja Basisline PV2 + aktualizacja oprogramowania elektr.ukł.infor. (MIB)
Akcja serwisowa - aktualizacja asystentów
-
Sdss
- Samochód: Superb III Facelift
- Silnik: 2.0TSI (190KM)
- Imię: Rafał
- Dostał łapek: 43 razy
Re: Akcja serwisowa - aktualizacja asystentów
Jak wiesz jak, masz firmware to czemu nie , możesz sam.oswaldini pisze: ↑15 mar 2026, o 19:00 Cześć, stoję przed zakupem rocznego Superba L&K, który jest w wersji oprogramowania 2460, salon samochodów używanych przy salonie skody twierdzi, że nie ma dostępnych aktualizacji. Aktualizację można wykonać samemu czy musi to zrobić ASO? Auto wyprodukowane 08.2024.
Samochód w historii 01.2025 miał:
Akcja fabryczna 91SV
- aktualizacja Basisline PV2 + aktualizacja oprogramowania elektr.ukł.infor. (MIB)
- AndrzejD
- Samochód: Superb IV
- Silnik: 2.0 TSI (265 KM) DSG 4x4
- Dostał łapek: 1 raz
Re: Akcja serwisowa - aktualizacja asystentów
Miałem to samo po aktualizacji. Zadzwoniłem na infolinię i zrobili restart systemu. Ale to nie był taki od razu. System wykonuje jakieś restarty co jakiś czas. Podali datę kiedy dla mojego samochodu będzie taki restart i rzeczywiście po tej dacie wszystko wróciło.rigor_ pisze:Dziękuję za odpowiedź. Problem polega na tym, że nie mogę wejść do menu trybu prywatności. Ikona globusa już się nie pojawia, a z poziomu menu również nie mogę uzyskać dostępu do tej opcji.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrawiam,
Andrzej
Andrzej