Z tego co widzę, soft masz najnowszy dostępny. Wersja MCU pod rewizję 5 hardware, ja miałem rev 3 - z nieco inaczej rozwiązanym PCB. W twojej wersji podobno rozwiązali problem dwóch mikrofonów na jednej linii. Tzn. na ten samej linii działają mikrofon wbudowany i mikrofon zewnętrzny (o ile podpinasz), ale dwa mikrofony jednocześnie powodowały sprzężenia.
Poza tym u mnie radio oparte było o scalak TDA7708, a u ciebie jest cały osobny moduł cyfrowy radia TEF6686. I tutaj duży plus, bo radio będzie zdecydowanie lepiej łapało sygnał. A do tego masz konkretny separator. Ja na początku miałem ten zwykły cylindryczny, to nie dość, że słabo separowało linię z dwóch anten, to jeszcze upalił się po tygodniu użytkowania
Swoją drogą od niedawna pod to konkretnie MCU jest też fajna apka radia. Ściągnij sobie wersję darmową (jest też płatna) z google play i potestuj. Apka NavRadio basic
Tak. Tam jest android 10 a chińczyk ściemnia że 14. No ale to nie ma znaczenia nawet na 10, chodzi to ok.
Inną ściemą jest 8GB ram. Jak rozbierzesz to zobaczyłbyś że kości pamięci to 6GB, Procesor nie obsługuje więcej
To jeszcze jedno mnie ciekawi. Czy Equalizer wgóle działa? bo za mnie działały tylko suwaczki, ale już ustawianie odległości głośników, czy separacja dołu nie działało. i czy wkońcu apka equalizera dorobiła się funkcji zapisywania ustawień użytkownika? bo za mnie nawet jak sobie ustawiłem pod swoje preferencje a potem kliknąłem cokolwiek (np. ustawienia pod muzykę rockową) to już te własne ustawienia znikały i trzeba było wszystko od podstaw ustawiać