jak otworzysz ten link to mniej więcej na środku ekranu masz wybór wersji radia. Cena 1145 to koszt radia podstawowego w wersji 4/32GB z ekranem zwykłym (nie 2k).
Najtańsza opcja którą brałbym pod uwagę to 4/32 z ekranem 2k czyli cena aktualna 1 307,99
No i do tego chcą przesyłkę 191zł (ale tak też było jak ja kupowałem).
Plus jest taki, że nawet najdroższa opcja czyli 6/128 2k, jak ją wrzucisz do koszyka to pokaże ci 1920zł (przy obecnej promocji), ale jak wejdziesz w podsumowanie (klikniesz przycisk "kasa") zobaczysz kwotę bliżej 1500zł. Oni to nazywają korektą ceny (a chodzi o koszt cła, choć nie do końca ale z grubsza)
A jak byś brał tą ofertę za 1 307,99 to w podsumowaniu mi się pokazuje cena 1 218,75 za całość z wysyłką po korekcie
W każdym razie zachęcam do poczytania też o innych jednostkach, np. radiu DUDU 7 - tutaj wersja 6/64 wypada w cenie końcowej około 1800zł ale radio zdecydowanie ma lepiej dopracowany soft niż Teyes (choć w teyes też jest ok)
Albo coś tańszego a równie dobrego czyli Mekede M7 (ale obecnie nie znalazłem tego radia z ofertą pod Superba 2)
https://pl.aliexpress.com/item/10050086 ... pt=glo2pol