Regulamin forum
1. Temat musi zaczynać się od [S1] lub [S2], a treść powinna być taka sama jak ta występująca w cenniku lub konfiguratorze, np. "[S2] Przygotowanie pod telefon GSM I"
2. Jeden wątek powinien dotyczyć jednej opcji wyposażenia dostępnej w cenniku lub konfiguratorze.
Boicie się tych SUV-ów a VAG już dawno udowodnił, że potrafi i nie ma czego się bać. Juz pierwsze Porsche Cayenne mimo swoich wad było jednym z najlepiej prowadzących się SUV-ów na świecie, zdającym się przecząc prawom fizyki a z kolejnymi generacjami to jeszcze dopracowali. W efekcie nabywcy otrzymali kilka samochodów w jednym - z jednej strony samochód, który może podjechać nad krawężnik nie rysując zderzaka od spodu, samochód posiadający lepsze i większe kąty zjazdu wjazdu a z drugiej strony świetnie prowadzący się samochód ze sportowym rodowodem i mocnymi silnikami. Po 10-15 latach wiedza i doświadczenia spłynęły do marek popularnych koncernu i jak teraz czasem jeżdżę tymi wszystkimi podniesionymi opcjami od VW to mogę powiedzieć jedno: praktycznie każde prowadzi się lepiej od mojego SS3. Zarówno nasz kilkuletni firmowy Tiguan Allspace jak i nowy Touareg ten z świecidełkami w logo. Ba, niektóre z tych SUV-ów od VW w papierach nawet mają wprost wpisane: wersja kombi
2017 Skoda ... -> 2020 Skoda ... -> 2025 Już mi nie Szkoda... bo życie bez Skody jest lepsze : ) PS: Uprzejmie proszę o niepodszywanie się pode mnie!
Na plus dla suva to ,to że wygodniej wsiada/wysiada, krawężniki -ja tylko takiego plusa widzę . Akurat mam możliwość czasem zmiany i poruszam się t-roc żony. Ot taki wyższy golf.
Co do reszty, to jeździ mi się jak każdym innym autam.
Dla mnie to się sprowadza do generalnej praktyczności. Więcej widać, lepiej widać, wygodniej się wsiada, większy prześwit i liczne zalety za tym idące, więcej miejsca nad głową, wygodniejszy dostęp do bagażnika, który znajduje się wyżej więc łatwiej się pakuje rzeczy. Po prostu takie auto uniwersalne.
2017 Skoda ... -> 2020 Skoda ... -> 2025 Już mi nie Szkoda... bo życie bez Skody jest lepsze : ) PS: Uprzejmie proszę o niepodszywanie się pode mnie!
Co nie zmienia faktu, że nisko zawieszone samochody też bardzo lubię i zwłaszcza jak kilka dni pojeżdżę SUV-ami to nie ma lepszego uczucia niż wsiąść do mojej Coupe-ty, no ale tam się leży zdecydowanie niżej niż w SS3
Nowe Audi A6 u PremiumMoto TV u Michała, który nie jest kolejnym samozwańczym recenzentem samochodów na YouTube tylko nowe samochody testuje i recenzuje od jakichś 15 lat:
artho pisze: ↑13 gru 2025, o 20:41
A SUV-em to to nie jest, crossover co najwyżej, w zasadzie to hatchback z większym bagażnikiem na malutkich szczudłach.
Minusem SUVów jest to, że w większości przypadków są po prostu brzydkie
Mnie tam się sporo bardziej podobają od trumnowozów No ale gusta guściki każdy ma swoje.
Super, ja nic nie pisałem o kombiakach, których fanem specjalnie też nie jestem - są wyjątki. Dlatego idealne są liftbacki, bo praktyczne i dobrze/normalnie wyglądają
Maliniak pisze: ↑15 gru 2025, o 10:24
Super, ja nic nie pisałem o kombiakach, których fanem specjalnie też nie jestem - są wyjątki. Dlatego idealne są liftbacki, bo praktyczne i dobrze/normalnie wyglądają
I tu się zgadzamy, mialem wiele wiele lat temu dwa liftbaki/sportbaki zwał jak zwał i bardzo ciepło wspominam