Wobec tego zaczynam ten temat, licząc, że komuś będzie się chciało dopisać tu swoją wersję.
Produkcja: Październik 2024
Silnik: 2.0 265
Wersja wyposażenia: L&K
Wersja oprogramowania:

To jest wersja na stan z 10.2024?criav pisze: ↑8 paź 2025, o 14:35 Hej, zastanawiałem się jak to jest z wersjami oprogramowania w Superbie 4. Niektóre rzeczy aktualizują się zdalnie, jeszcze inne w serwisie. Te serwisowe zwykle chyba wynikają z tego, że ASO wzywa na wgranie jej i to (chyba?) nie jest coś, o co można poprosić. Wersja oprogramowania może zależeć od wersji sprzętu, wersji silnika, wersji wyposażenia... Generalnie więcej pytań niż odpowiedzi, a fajnie by było wiedzieć, w jakiej wersji np. jest możliwość szybkiego wyłączenia alertów o przekroczeniu prędkości albo gdzie jest Laura z ChatGPT. Ostatnio czytałem o nowej wersji, która poprawia zachowanie skrzyni w Sport (mniej szarpnięć), natomiast jak tak patrzę to moja wersja od samego początku jest chyba taka sama.
Wobec tego zaczynam ten temat, licząc, że komuś będzie się chciało dopisać tu swoją wersję.
Produkcja: Październik 2024
Silnik: 2.0 265
Wersja wyposażenia: L&K
Wersja oprogramowania:
![]()
Nie, na stan dzisiejszy, ale mam zdjęcia z listopada 2024 i później z kilku innych miesięcy i jedyne co się zmieniło przez ten czas to "baza danych nawigacyjnych" z "24.10" na "25.1", a później na "25.8".